lauantai 2. lokakuuta 2010

Lokakuu!!

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good good night... because it's homecoming dance!!!
Viime viikko oli Spirit Week eli joka paivalle oli teema : class color day, lion king day, western day, decades day and blue and white day! Eilen oli myos viimeinen football game ja me voitettiin!! (eka matsi, joka meian koulu voitti :D! ) Viime viikko oli kylla ihan sika hauska viikko! :) Maanantaina kaikki seniorit (oon senior) tultiin koululle aikasemmin syomaan aamupalaa; paistettiin kananmunia ja pekonia ja syottin muffinsseja yms yms. Tiistaina oli cutest baby picture contest (en ollu mukana ku mul ei ollu baby kuvaa) ja best biceps contest, jossa olin mukana haha!
Eilen oli myos tyttojen flickerball ottelu (se on korista jenkkifutispallon kaa). Sophmores-seniors vs. Freshmen-juniors, ME voitettiin! :) Sen jalkeen paastiin koulusta ja oli paraati.
Tanaan iltapaivalla mennaan ekaks yhelle Austinille ottaa valokuvia ja sit mennaan Springfieldiin syomaan ravintolaan ja sitten koululle bailaaaaa !:DD ja sielta yhelle Emmalle :)
Mitas muuta..Hissassa mul on arvosanana A mut eilisen bilsan kokeen feilasin..I got an F :S No ens kerral paremmin!

Ihmiset, jos teilla on mahdollisuus lahtea vaihtoon niin kannustan kovasti lahtemaan! Vaihtoon lahto on ollu yks mun elamani parhaimmista paatoksista, ellei jopa paras :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti