maanantai 22. marraskuuta 2010

Oon virallisesti huono tassa blogin pitamisessa.. :( hehhe. Mut toisaalta, oon taalla vaan pari kuukautta enaa niin mielummin elan ''hetkessa'' enemmin kuin ns. virtuaalisesti! Sitten kun taas nahdaan niin onpahan kerrottavaa! Mutta kaikki tosiaan hyvin, talla viikolla on thanksgiving jeejee! kinkkuuaa :) ja koulusta vapaaks to ja pe! ja keskiviikkona paastaan aikasemmin koulusta.
Nyt on ruokatauko ja kohta pitaa menna takasin hissan tunnille. Katotaan jotain leffaa about the civil war mut en kylla pahemmin tajuu whats going on.
Ilmat on alkanu viilenemaan, talvi tulee! Eilen laitettiin hostmomin kaa ulkojouluvalot pihalle ja sillee.. :) Jouluhan on jo melkeen ihan oven takana ;)
Sini taa on sulle : unohdin pistaa kirjeeseen, etta paljonko nousee penkista? ;) hih :) love you <3

Uintikausi tosiaan loppu ja nyt kayn itsenaisesti salilla ja alotetaan varmaan siskon kaa kaymaan zumbatanssi tunneilla. Viime viikon pidin ihan 'lomaa' eli en tehny mitaan ihmeempia koulujen jalkeen koska olin flunssanen. Nyt taas jo terveena! :)

Harry Potterin ensi ilta oli viime viikon torstaina, en ollu silloin kattomassa mutta tarkotus olis menna lahiaikoina!! Hassu juttu muuten, potteri tais tulla Suomessa paivan aikasemmin :) tai en oo ihan varma koska aikaerokin saattaa olla osa syyta i dont know? Mut toisaalta se eurooppalainen juttu niiin ehka siks.. :)

Lauantaina katottiin Natalian (kolumbialainen vaihtarikaveri) kanssa Fame ja Everybody's fine leffat! aww fame :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti